Kjekt på Norwaycup

- Spelarane kan vera stolte av innsatsen sin i Norway Cup.

Sogndal J15/16

Sogndal J15/16 tok 3.plassen i gruppespel, og var med det veldig nær A-sluttspel. 16 dels finalen i B-sluttspelet endte 5-1 over Sokendal. Deretter fulgte eit bittert tap mot Lesja Dombås 0-1 i 8 dels, ein kamp der Sogndal var klart best.

- Mykje bra fotball, men stang ut for oss J15/16. Ellers ein flott
turnering med ein suveren gjeng jenter. Forøvrig flott oppførsel av alle
sogndalslaga på Lutvann Skule, seier trMagdalon Sætre.

Sogndal J14

Sogndal J14-1
Sogndal J14 på Norwaycup

Sogndal G14 Kvit
Oppsummering: Sogndal G14 Kvit gjekk vidare til 16 dels finale etter ein sterk 6-0 seier imot Kolbotn IL. Christian Venes 2 mål, det eine etter eit godt løp ifrå eigen halvdel. Johan Bakke 2 mål, det eine på straffe. Adrian Liljedahl scoret 1 mål og Marcus Veum scoret 1 mål. Alt i alt ein meget god kamp av gutane ifrå Sogndal. Neste motstander er Emblem på Ekeberg kl.20:00 onsdag kveld.

Så var da slutt for Sogndal Kvit i Norway Cup. I 16 dels finalen imot Emblem vart da dessverre tap. Sogndal kjempa svært bra, men 2 mål ifrå Emblem i første omgang vart mykje å ta att.
Spelarane kan vera stolte av innsatsen sin i Norway Cup.

Sogndal G04 Kvit Norwaycup 2018
Bånn gass på Ekebergsletta for Sogndal G14

Sogndal G14 Orange
Siste kamp for Sogndal Orange endte med tap, 6-1 mot Notodden. Sogndal kom dårlig ut og låg under 3-0 til pause. Håvard Sjøvoll tente eit håp etter pause med eit langskot og Sogndal var då på på veg inn i kampen. Notodden kontra så inn mål og då var det avgjort.
Har vore ein fin turnering i strålande vær og med mykje godt humør!