Siger mot Bryne!

Karane kjempa godt og tok tre poeng etter 2-1 på Fosshaugane

Det vart 2-1 og ein ny heimesiger då me møtte Bryne på Fosshaugane i kveld.

Åtte minutt ut i kampen fekk Valdimar Ingimundarson skikkeleg treff og banka ballen i garnet bak Bryne sin sisteskanse. Mot slutten av første omgang fekk Bryne ein mann utvist.

rfaringsmessig er det aldri enkelt å spela mot ein mann mindre, og dei raudkledde ga karane våre god motstand. Andreas Hoven dobla til 2-0 etter sidebyte, og det vart spennande mot slutten då Bryne redusert på straffe. Her er TV-bileta frå kampen

Les om kampen i Sogn Avis

Bli med inn i garderoben etter kampslutt!
Først der Tore André snakkar til karane sine, og etterpå kjem Ropet!

Les om kampen i Porten
Tore André Flo var veldig nøgd med å dra i land senne sigeren!

Me tok ein prat med matchvinnar Hoven og ein litt fortumla Nessø etter kamp, og det skulle visa seg at etterkvart vart intervjuet av det vasete slaget. Men med tre poeng i banken får det vera lov.

Sogndal – Bryne 2–1 (1–0)

OBOS-ligaen, 3. serierunde, Fosshaugane Campus, tysdag 19. april

Mål: 1–0 Valdimar Ingimundarson 9. min, 2–0 Andreas Hoven 63. min, 2–1 Andreas Dybevik 80. min (str.)

Gule kort: Renze Fij, Ulrik Mathisen, Sogndal og Christian Røer, Bryne

Raudt kort: Pål Aamodt, Bryne

Domar: Jan Morten Tennøy, Nore Neset IL

Tilskodarar: 1200

Sogndal (4–4–2): Renze Fij – Hordur Gunnarsson (Jonatan Jonsson frå 71.), Andreas van der Spa, Martin Ove Roseth, Per-Egil Flo – Andreas Hoven, Ulrik Mathisen, Valdimar Ingimundarson (Axel Kryger frå 71.), Sondre Ørjasæter (Mathias Blårud frå 90.)– Kristoffer Hoven, Kristoffer Nessø (Anders Nord frå 86.)